// JUNIOR ONTWERPARCHITECT

Emplacement : Mechelen, Antwerpen, Belgium
Date de l'envoi : 28-08-2018
DE KLANT

Onze klant is een gekend architectenbureau gevestigd in Mechelen. Het kantoor heeft een gevarieerd portfolio van retail, industrie en residentiële projecten. Hun cliënteel is voornamelijk B2B gericht. Ze beschikken over een sterk en gemotiveerd team architecten en werken nauw samen met een intern stabiliteitsbureau. Er wordt bij de uitwerking van elk project gestreefd naar hedendaagse en moderne architectuur waarbij functionaliteit en bouwkundige kwaliteit primaire aandachtspunten zijn. 

DE OPDRACHT

Als ontwerper werk je aan alle residentiële dossiers, dit gaande van appartementen tot groepswoningprojecten. Onze klant streeft naar projecten met een hoge kwalitatieve uitstraling. Je krijgt de kans om samen te werken met stedenbouw, de ontwikkelaar (= opdrachtgever) en de interne projectleider. Je esthetische input is uitermate belangrijk om elk dossier op een unieke manier vorm te geven met veel aandacht voor de maatschappelijk context.

JE PROFIEL
  • Je beschikt over een diploma (ir) architect en je hebt je stage voltooid.
  • Je hebt een sterke affiniteit met ontwerp en een sterke kennis van materialen.
  • Je beschikt over inzet en doorzettingsvermogen om deadlines te respecteren.
  • Je hebt een professionele attitude, klantencontact geeft je energie. 
  • Je kan vlot werken met Vectorworks en Microsoft Office.
  • Je hebt zin voor organisatie, je kan in teamverband werken, je werkt pro-actief en flexibel.
  • Je bent Nederlandstalig, een goede kennis van het Engels of Frans is een pluspunt.

HET AANBOD

Je kan werken in een creatieve en professionele omgeving waarin initiatief en inzet gewaardeerd wordt. Je kan de wereld van de projectontwikkeling leren kennen aan de kant van de architect. Onze klant biedt een voltijdse functie als zelfstandige aan een zeer aantrekkelijk uurloon.  
 
or
this job portal is powered by CATS