// ARCHITECT REGIO KEMPEN

Emplacement : Turnhout, Antwerpen, Belgium
Date de l'envoi : 04-06-2018
DE KLANT

Onze klant is een vooruitstrevend samenwerkingsverband van architecten, ir. architecten, stedenbouwkundig ontwerpers, interieurarchitecten en BIM-specialisten. Het kantoor wordt gerund door twee vennoten met een duidelijke visie op architectuur, ze worden ondersteund door een 30-tal enthousiaste medewerkers die garant staan voor vakkenis en een professionele aanpak.
Hun portfolio is zeer gevarieerd en situeert zich zowel in architectuur als interieurarchitectuur: residentiële projecten, kantoren, publieke ruimtes, commerciële en industriële projecten en projecten in de woonzorgsector.  
De klant streeft telkens naar harmonieuze en geïntegreerde architectuur. Elk dossier wordt grondig onderzocht en onderbouwd op vlak van ruimtelijke planning, architectuur, interieurarchitectuur en duurzaam bouwen. Dit resulteert in een succesvol en duurzaam product volledig op maat van de opdrachtgever.


DE OPDRACHT

Voor de versterking van het team zoekt onze klant nieuwe medewerkers voor een voltijdse samenwerking. Ze zoeken zowel (interieur) architecten met een sterk ontwerpend vermogen als (interieur) architecten die sterk technisch onderlegd zijn. 

In teamverband werk je samen om een gefundeerd dossier uit te bouwen. Je krijgt de kans om alle fases van dichtbij op te volgen, je begeleidt het project van ontwerp tot oplevering van de werken.


HET PROFIEL 
 
  • Je bent creatief en innovatief, met oog voor zowel het geheel als elk detail. 
  • Je hebt een affiniteit voor het ontwerpen van diverse programma's.
  • Je krijgt voldoening van teamwerk. 
  • Je hebt een positieve attitude en kan probleemoplossend samenwerken.
  • Je werkt zeer nauwkeurig en gestructureerd.
  • Je hebt kennis van hedendaagse materialen en technieken.
  • Je hebt minstens 3 jaar relevante ervaring na stage.
  • Je kan overweg met Adobe Photoshop/ Indesign/ Illustrator, grafische skills worden sterk gewaardeerd.
  • Kennis van Archicad en 3D rendering is een pluspunt.

HET AANBOD

Je maakt deel uit van een team gedreven en getalenteerde medewerkers. Permanente bijscholing en het delen van kennis maken deel uit van de bedrijfscultuur. Je job is zeer gevarieerd, je kan werken aan verschillende type projecten. Architectuur en vormgeving staan in dit bureau centraal. De klant biedt tegelijk professionele ondersteuning waarin een duidelijke structuur als rode draad aanwezig is. 
or
this job portal is powered by CATS