// SENIOR INTERIOR DESIGNER – RETAIL/HOSPITALITY/CREATIVE OFFICES

Emplacement : Antwerp, Antwerp, Belgium
Date de l'envoi : 18-04-2018
***

DE KLANT

Onze klant is een internationaal bekroonde Belgische ontwerpstudio. Het team bestaat uit een kruisbestuiving van verschillende talenten gaande van grafisch-, interieur- en productontwerpers. Deze interessante mix resulteert in een constante uitwisseling van ideeën en inspiratie. De opdrachten situeren zich in branding, grafisch ontwerp, verpakkingsontwerp, interieurvormgeving en productontwikkeling. Ze werken zowel voor multinationals als plaatselijke start-ups. Talent wordt gestimuleerd en ontwikkeld in dit bureau, creativiteit staat helemaal centraal.  

DE OPDRACHT

Als interior architect breng je een vernieuwende kijk op interieurprojecten in retail, hospitality en creative offices. Je vertaalt de vraag van de klant in een straf concept met een verrassende vormgeving en sterke materiaalkeuze. Als senior inspireer en leid je een team van interieurontwerpers. De uitvoeringsfase wordt uitbesteed aan de interne projectmanager zodanig je je volledig kan focussen op ontwerp en innovatie.

HET PROFIEL 
 
  •  Je hebt minstens vier jaar ervaring in retail/hospitality/creative office design en je portfolio bewijst dit.
  •  Je bent een sterk conceptueel denker, je hebt een gevoel voor merkbeleving.
  • Je neemt graag initiatief en kan zelfstandig werken in alle aspecten van een project.
  • Je bent professioneel en communicatief zeer sterk.
  • Je kan vlot werken met Vectorworks, kennis van Vray en Sketchup zijn een pluspunt.
  •  Je weet wat er beweegt op vlak van design en dit volg je met passie en plezier.

HET AANBOD

Onze klant biedt een zeer aangename en inspirerende werkomgeving binnen een gepassioneerd team ontwerpers. Binnen dit multidisciplinaire team wordt je creativiteit gevoed, eigen inbreng wordt aangemoedigd. De focus in de functie ligt op ontwerp en het communiceren van innovatieve ideeën. Tijdens de uitvoeringsfase word je ondersteund door een ervaren project manager, je kan je dus puur focussen op jouw specialisatie.
 
or
this job portal is powered by CATS